Invertor Hibrid Trifazat Growatt SPH 6000TL3 BH UP

8.034,00 lei

Growatt SPH TL3-BH-UP este un invertor hibrid trifazat conceput pentru aplicații rezidențiale și industriale mici. Capacitate disponibile: 4kW, 5kW, 6kW, 7kW, 8kW, 10kW. Un sistem hibrid proiectat corespunzător, care include invertoare SPH și un pachet de baterii și alte accesorii, poate maximiza autosuficiența unui sistem solar și poate reduce facturile la electricitate.

INVERTOR HIBRID GROWATT

Invertor hibrid Growatt (SPH), disponibil în monofazat și trifazat opțiuni, oferă performanțe excepționale și o gamă de caracteristici avantajoase. Să analizăm principalele aspecte ale acestor invertoare:

O caracteristică remarcabilă este funcția de rezervă. În cazul unei întreruperi de curent, invertorul trece fără probleme în modul de rezervă, asigurând o alimentare continuă pentru dispozitivele dumneavoastră esențiale. Această capacitate de rezervă de încredere oferă liniște sufletească, menținându-ți casa sau afacerea alimentată în timpul întreruperilor neașteptate.

O altă caracteristică notabilă este includerea unui contor inteligent în cutia de carton. Această adăugare convenabilă permite monitorizarea ușoară a consumului de energie și vă permite să luați decizii informate cu privire la consumul dvs. de energie. Cu contorul inteligent la dispoziția dumneavoastră, puteți gestiona și optimiza eficient consumul de energie, ceea ce duce la potențiale economii de costuri.

Categorii: ,

Descriere

Producator: Growatt
Tara de productie: China
Garantie: 10 ani
Tip invertor: String Smart Hybrid
Număr de faze: 3 faze
Max. DC- capacitate de intrare (W): 9000
Putere nominală de ieșire AC: 6000
Număr de MPPT: 2
Grad de protectie (IP): IP65
Potrivit pentru montare în exterior: Da
Comutator DC: Da
Protecție la supratensiune: Tip II DC & AC
Transformator: Nu
Afișează: Da
WiFi: opțional (nu este inclus)
Ethernet: Opțional
Latime (mm): 505
Înălțime (mm): 453
Adâncime (mm): 198
Greutate (kg): 30

Fisa tehnica Growatt

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Invertor Hibrid Trifazat Growatt SPH 6000TL3 BH UP”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *