Invertor On Grid Monofazat Growatt MIN 5000 TL-XH cu Stocare

4.194,00 lei

Growatt MIN 5000 TL-XH invertorul are un preț accesibil și de înaltă calitate. Este certificat pentru piața globală și este adesea folosit în instalațiile de consum. Invertoarele Growatt MIN-XH pot fi achiziționate cu Stocare de energie ARK de până la 5.12 până la 25.6 kWh.

Categorii: ,

Descriere

Gama de invertoare monofazate MIN-TL-XH are o putere cuprinsă între 2,5 și 6KW. Optim atunci când este utilizat cu sistemul de baterii ARK XH. (De la 5,12 KWH la 17,92 KWH, 2-7 baterii)

Growatt MIN 3000 TL-XH invertorul are un preț accesibil și de înaltă calitate. Este certificat pentru piața globală și este adesea folosit în instalațiile de consum. Invertoarele Growatt MIN-XH pot fi achiziționate cu Stocare de energie ARK de până la 5.12 până la 25.6 kWh. Stocarea energiei pentru invertoarele MIN-XH este o soluție excelentă pentru maximizarea autoconsumului. Instalarea unui stocare de energie MIN-XH plus ARK reduce trimiterea energiei către rețea și în schimb stochează energia produsă în baterii. Cu această soluție, putem deveni mai independenți de prețurile la energie de la compania de distribuție a energiei.

Aceste invertoare sunt potrivite pentru LifePo4 baterie și sistem de rezervă. În plus, prin adăugarea unui contor de energie, invertoarele MIN TL-XH pot activa funcția de limită de export și pot genera bilanţuri energetice pentru întreaga clădire.

Invertor monofazat de stocare a energiei conceput pentru aplicații rezidențiale și industriale mici. Capacități disponibile: 2.5kW, 3kW, 3.6kW, 4.2kW, 4.6kW, 5kW, 6kW. Invertorul este, de asemenea, echipat cu o serie de caracteristici avansate care îl fac ușor de instalat și utilizat. Are o interfață ușor de utilizat, care permite proprietarilor de case și instalatorilor să monitorizeze performanța sistemului și să ajusteze setările după cum este necesar. Invertorul este, de asemenea, compatibil cu o gamă largă de sisteme de monitorizare, inclusiv WiFi, Ethernet și RS485.

MIN-2500_6000-TL-XH-Datasheet

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Invertor On Grid Monofazat Growatt MIN 5000 TL-XH cu Stocare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *