Invertor On Grid Trifazat Growatt MOD 6000 TL3-XH(BP) cu Stocare

5.780,00 lei

Growatt MOD 6000TL3-XH invertorul are un preț accesibil și o calitate înaltă. Este certificat pentru piața globală și este adesea folosit în instalații pro-consumator. Invertoarele Growatt MOD pot fi achiziționate cu Stocarea energiei ARK de la 7.56 la 25.6 kWh și stocarea energiei APX de la 5-30 kWh.

Categorii: ,

Descriere

Growatt MOD 6000TL3-XH invertorul are un preț accesibil și o calitate înaltă. Este certificat pentru piața globală și este adesea folosit în instalații pro-consumator. Invertoarele Growatt MOD pot fi achiziționate cu Stocarea energiei ARK de la 7.56 la 25.6 kWh și stocarea energiei APX de la 5-30 kWh. Stocarea energiei pentru invertoarele MOD 5000TL3-XH BP este o soluție excelentă pentru maximizarea autoconsumului și a potențialului funcție de rezervă. Instalarea unui MOD 5000TL3-XH BP plus stocarea energiei ARK și APX reduce trimiterea energiei către rețea și în schimb stochează energia produsă în baterii. Cu această soluție, putem deveni mai independenți de prețurile la energie de la compania de distribuție a energiei.

Invertor trifazat de stocare a energiei conceput pentru aplicații rezidențiale și industriale mici. Capacitate disponibile: 3kW, 4kW, 5kW, 6kW, 7kW, 8kW, 9kW, 10kW. Invertorul este, de asemenea, echipat cu o serie de caracteristici avansate care îl fac ușor de instalat și utilizat. Are o interfață ușor de utilizat, care permite proprietarilor de case și instalatorilor să monitorizeze performanța sistemului și să ajusteze setările după cum este necesar. Invertorul este, de asemenea, compatibil cu o gamă largă de sisteme de monitorizare, inclusiv WiFi, Ethernet și RS485.

Growatt Datasheet

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Invertor On Grid Trifazat Growatt MOD 6000 TL3-XH(BP) cu Stocare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *