Anva Tech oferă servicii complete de instalatii electrice, adaptate nevoilor și cerințelor clienților noștri. Cu o echipă de electricieni bine pregătiți și cu experiență, suntem dedicați să livrăm soluții de înaltă calitate în domeniul instalațiilor electrice rezidențiale, comerciale și industriale.

1

Serviciile noastre de instalatii electrice includ proiectarea și implementarea sistemelor electrice, montarea și conectarea tablourilor electrice, cablarea și instalarea prizei și a comutatoarelor, instalarea iluminatului interior și exterior, precum și diagnosticarea și remedierea defecțiunilor electrice.

2

Echipa noastră utilizează echipamente și materiale de calitate superioară, respectând standardele și reglementările în vigoare. Ne asigurăm că fiecare proiect este gestionat cu atenție la detalii, respectând termenele și bugetul stabilit.

3

Indiferent dacă aveți nevoie de servicii de instalatii electrice pentru o locuință, un spațiu comercial sau o unitate industrială, suntem pregătiți să vă oferim soluții personalizate și consultanță tehnică în funcție de nevoile dvs. Încrederea clienților noștri este foarte importantă pentru noi, motiv pentru care ne străduim să oferim servicii de înaltă calitate și să depășim așteptările în fiecare proiect.

Proiectele noastre

Portofoliul Anva Tech este plin de proiecte variate și reprezintă mândria noastră în domeniul instalatiilor electrice și sistemelor de panouri fotovoltaice. Am finalizat o gamă diversă de proiecte, de la instalații electrice rezidențiale și comerciale până la proiecte industriale complexe.

 CONTACT

Abonează-te la Newsletter-ul nostru și beneficiază de informații de calitate! 

Va multumim!Abonarea dvs. a fost realizata
Abonarea dvs. nu a reusit. Remediati erorile.
TOP