Anva Tech oferă servicii complete de sisteme panouri fotovoltaice, ajutând clienții să profite de energia solară regenerabilă și să reducă dependența de sursele de energie tradiționale. Cu o experiență bogată și competență în domeniul energiei solare, suntem dedicați să livrăm soluții eficiente și personalizate pentru nevoile fiecărui client.

1

Echipa noastră de specialiști în panouri fotovoltaice lucrează îndeaproape cu clienții pentru a proiecta și implementa sisteme adaptate nevoilor lor specifice. De la evaluarea inițială a fezabilității până la instalarea și punerea în funcțiune a panourilor fotovoltaice, asigurăm un proces simplu și eficient.

2

Oferim servicii de proiectare și dimensionare a sistemelor fotovoltaice, selectând cele mai potrivite panouri și componente pentru a maximiza producția de energie. Echipa noastră se ocupă de instalarea profesională a panourilor, a sistemelor de montaj și a cablajelor necesare pentru conectarea la rețeaua electrică existentă sau pentru stocarea energiei în baterii.

3

De asemenea, oferim servicii de monitorizare și mentenanță pentru a asigura funcționarea optimă și durabilitatea sistemelor fotovoltaice. Echipa noastră de specialiști poate efectua inspecții periodice, diagnosticări și reparații în caz de defecțiuni, asigurând performanța și eficiența pe termen lung a sistemului.

Proiectele noastre

Portofoliul Anva Tech este plin de proiecte variate și reprezintă mândria noastră în domeniul instalatiilor electrice și sistemelor de panouri fotovoltaice. Am finalizat o gamă diversă de proiecte, de la instalații electrice rezidențiale și comerciale până la proiecte industriale complexe.

 CONTACT
TOP